CONSULTA D'HORARIS
SELECCIÓ D'ASSIGNATURES
Usuari genèric | 2021-22 | 27/04/2024
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Doble titulación de grado de Ing. Química y de Técnicas de Bioprocesos Alim Continuar per seleccionar crèdits lliures

Primer curs
Acta única 1Q
Formació bàsica i obligatòries
EXPRESSIÓ GRÀFICA 20904001
FÍSICA 20904003
QUÍMICA I 20904008
Acta única 2Q
Formació bàsica i obligatòries
COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS 20904002
ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA 20904110
FISICOQUÍMICA 20904004
QUÍMICA II 20904009
Acta única AN
Formació bàsica i obligatòries
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS 20904116
MATEMÀTIQUES I 20904005
Segon curs
Convocatòria única AN sense addicional
Formació bàsica i obligatòries
LABORATORI INTEGRAT DE FENÒMENS DE TRANSPORT I MECÀNICA DE FLUIDS 20904119
LABORATORI INTEGRAT DE TERMODINÀMICA I CINÈTICA QUÍMIQUES 20904120
Acta única 1Q
Formació bàsica i obligatòries
FENÒMENS DE TRANSPORT 20904125
MATEMÀTIQUES II 20904006
TERMODINÀMICA 20904114
Acta única 2Q
Formació bàsica i obligatòries
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL 20904010
ELECTROTÈCNIA 20904103
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA 20904011
MATEMÀTIQUES III 20904007
Acta única AN
Formació bàsica i obligatòries
CINÈTICA QUÍMICA I DISSENY DE REACTORS 20904124
PROCESSOS I PRODUCTES QUÍMICS 20904117
Tercer curs
Convocatòria única AN sense addicional
Formació bàsica i obligatòries
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES 20904121
Acta única 1Q
Formació bàsica i obligatòries
CIÈNCIA DE MATERIALS 20904108
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ 20904105
SEGURETAT INDUSTRIAL 20904113
TERMODINÀMICA TÈCNICA 20904115
Acta única 2Q
Formació bàsica i obligatòries
BIOTECNOLOGIA 20904123
DISSENY D'OPERACIONS DE BESCANVI DE CALOR 20904112
GESTIÓ DE PROJECTES 20904101
RESISTÈNCIA DE MATERIALS 20904109
Acta única AN
Formació bàsica i obligatòries
DISSENY D'OPERACIONS DE SEPARACIÓ 20904122
SIMULACIÓ I ANÀLISI DE PROCESSOS QUÍMICS 20904118
TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT 20904111
Quart curs
Acta única 2Q
Formació bàsica i obligatòries
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS 20904129